Allround Magazijnmedewerker
 

 

Wij zijn op zoek naar nieuwe toppers in de logistiek!

Als allround magazijnmedewerker verzorg je de in- en uitgaande goederenstroom binnen ons bedrijf en draag je zorg voor de administratieve afwikkeling hiervan. De werktijden binnen het magazijn kunnen per dag wisselend zijn, je ontvangt je rooster elke maandag voor de komende vier weken. Als parttime medewerker verwachten we dat je minimaal 3 dagen beschikbaar bent (24 uur). Wij bieden contracten van maximaal 38 uur, hiervoor dien je 5 dagen beschikbaar te zijn.

Wegens uitbreiding van de activiteiten zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers die beschikbaar zijn tussen 07.30-18.30 uur. De dienst start tussen 7.30 - 09.30 uur en eindigd tussen 16.30 - 18.30 uur. 

 

 
Wat ga je doen?
 

- Het verzamelen van goederen vanuit verschillende locaties (orderpicken);
- Het controleren van uitgaande goederen op beschadigingen en aanwezige aantallen;
- Het uitvoeren van voorraadtellingen in een continu proces;
- Het verzendklaar maken van goederen, rekening houdend met de gestelde eisen voor kwaliteit en kwantiteit;
- Het laden van vrachtauto’s met gebruikmaking van interne transportmiddelen;
- Het controleren van transportdocumenten op een juiste invulling en juiste verdere verwerking.

Wie ben jij?
 

- Je hebt een gemotiveerde houding en voelt je als een vis in het water in een logistieke omgeving;
- Je vindt het niet erg om op wisselende werkplekken te werken;
- Je bent in fysieke goede gesteldheid;
- Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal.

Wat biedt Quantore?
 

Een veelzijdige functie met ontwikkelingsmogelijkheden in een groeiende organisatie binnen een bedrijfstak die sterk in beweging is. Het salaris bedraagt tussen de € 2.216,- en € 2.664,- (exclusief toeslag uren en adv) op basis van een dienstverband van 40 uur en afhankelijk van jouw ervaring wordt je ingeschaald. Na 18.00 uur ontvang je 40% toeslag. Wij bieden je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 12 adv-dagen. Bovendien vindt Quantore vitaliteit belangrijk, waarvoor je een vitaliteitsbudget krijgt, een bijdrage voor je aanvullende zorgverzekering en gebruik kunt maken van onze fietsregeling. Daarnaast heeft Quantore een bonusregeling, vergoedt reiskosten tot 30 km enkele reis (vanaf 7,5 km) tegen 0,23 cent per km en is er een pensioenregeling waarbij Quantore een bijdrage levert van 60% en de werknemer 40% betaald.

Wie zijn wij?
 

Quantore verzorgt al meer dan 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden voor bijna 400 zelfstandige kantoorvakhandels in Nederland en België. Er liggen meer dan 24.000 artikelen klaar voor verzending naar de kantoorvakhandel én naar hun klanten. Van pennen en papier tot aan warme dranken en schoonmaakproducten. We verwerken jaarlijks meer dan 5 miljoen orderregels. Dit alles doen we samen met ca. 200 collega’s bij Quantore. We vinden prettig samenwerken erg belangrijk, daarom zijn onze kernwaarden: Eerlijkheid, Verantwoordelijkheid, Samenwerking, Ontwikkelen en Klant- en ledengerichtheid.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Wil je solliciteren?
 

Kom jij ons team versterken? Solliciteren kun je doen via onderstaande button!